Hotell Dublin

hoteller-berlinSkal man oppholde seg lenge i Dublin eller er mange personer på reise, så kan et opphold på Staycity Serviced Apartments Saint Augustine St være midt i blinken. Dette er nemlig et leilighetskompleks med døgnåpen resepsjon, der man får både større plass og bedre service enn på et vanlig hotell i Dublin. Her kan man virkelig føle seg som hjemme, i komplett utstyrte leiligheter som har alt av tenkelig utstyr i samtlige rom. Dessuten bor man svært sentralt i Dublin, i gangavstand til de fleste severdigheter og attraksjoner.

Beliggenhet

Staycity Serviced Apartments Saint Augustine St ligger midt i hjertet av byen, og blant de nærmeste naboene kan vi nevne attraksjoner som Guinness Storehouse, Dublin Castle og St. Patricks-katedralen. Alle disse ligger innenfor en radius på ti minutter til fots. I tillegg finner man naturligvis alt fra butikker, restauranter og utesteder i umiddelbar nærhet fra leilighetene, som er sannsynligvis det beste av sitt slag i Dublin sentrum. Ved ankomst og avreise fra Dublin må man regne med en kjøretur på nesten 30 minutter fra hotellet til flyplassen like utenfor sentrum av den irske hovedstaden.

Rom

Standarden på leilighetene er forholdsvis enkel, men moderne. De er utstyrt med alt fra kjøkkenutstyr til baderomsfasiliteter, og vi kan nevne alt fra mikrobølgeovn, vaskemaskin og strykejern til hårføner og safe. De fleste rommene er av samme standard, og den største forskjellen er antall sengeplasser. Man kan velge om leiligheten skal ha ett, to eller tre soverom, og de største leilighetene har sengeplasser for syv personer, mens de minste har tre sengeplasser.

Fasiliteter

Selv om Staycity Serviced Apartments Saint Augustine St er et leilighetskompleks, så har det tjenester som kan minne om et hotell. For eksempel servers frokosten i en egen café (ikke inkludert), og trådløst internett er tilgjengelig over hele området. Det er også mulig å parkere leiebilen mot en ekstra avgift. Resepsjonen er døgnåpen og kan tilby ekstratjenester eller tips til hva som bør oppleves i Dublin.