Hotell Bergen

bergen-hotellBergen er en populær turistby, og har naturlig nok et godt utvalg av overnattingssteder for enhver smak og lommebok. Enten man ønsker å bo i Bergen sentrum eller nær flyplassen vil man ha flere hoteller å velge mellom.

Prisnivået på hotellovernatting i Bergen er relativt høyt, spesielt i sommersesongen fra mai – september. Da er også mange av byens hoteller fullbooket, så det lønner seg å bestille rom i god tid i forveien. Ellers i året kan man være heldig å finne lavere priser og spesialrabatter på hotell i Bergen.

Bergen har en rekke hotelltyper å velge mellom – deriblant vandrerhjem, bed & breakfast, vertshus, leilighetshotell, mellomklassehotell, selvbetjente leiligheter samt luksushotell. Dersom du har tenkt å reise rundt i Bergen kan en leiebil være et godt alternativ. Prøv gjerne www.leiebilbergen.no, Expedia.no eller www.leiebilflyplass.no

Noen kjente hoteller i Bergen er bl.a. Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Det Hanseatiske hotel, Clarion Hotel Admiral samt Clarion Collection Hotel no 13.

Bestilling av hotell i Bergen

Bestilling av hotell i Bergen kan gjøres på en rekke ulike nettsider, både norske og utenlandske. Prisforskjellene er marginale for hvilken side du velger. Som oftest er det billigst å gå direkte på hotellets hjemmeside. Du kan også prøv feks. hotellerbergen.no som sammenligner priser på de ulike hotellene.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

 

Thon Hotel Bergen Brygge

Thon Hotel Bergen Brygge er et rimelig 3-stjerners budget-hotell med miljøvennlig profil som ligger ved Bryggen i Bergen. Fra hotellet kan man spasere til severdigheter som Fisketorget, Fløibanen, Bryggens Museum og Håkonshallen. Thon Hotel Bergen Brygge er også et flott utgangspunkt for å utforske byens shoppingstrøk og uteliv.

Hotellet har 229 enkle og komfortable gjesterom i ulike størrelser. Alle rom er utstyrt med TV, skrivebord, eget bad med hårføner samt gratis trådløs internett-tilgang.

Thon Hotel Bergen Brygge har ingen restaurant på stedet, men tilbyr sine gjester kaffe og te døgnet rundt. I bygningen finnes felles peisestue, og hotellets gjester har dessuten gratis adgang til å benytte treningsstudioet i Vikinghallen – som ligger bare noen få skritt unna.

 

First Hotel Marin

First Hotel Marin er et flott 4-stjerners sentrumshotell som ligger på den verneverdige og kjente Bryggen i Bergen. Området er omgitt av historisk arkitektur, og fra hotellet er det utsikt til havnen og Fisketorget. Det er gangavstand til en rekke caféer, restauranter og utesteder, og kort vei til shoppingstrøk og severdigheter.

First Hotel Marin har 151 gjesterom, der de fleste er nyoppusset. Alle rom er store og komfortable, og har parkett på gulvet. Enkelte rom har i tillegg balkong. Gjestene får servert  gratis frokost på hotellet, og det er også gratis trådløs internett-tilgang på stedet. Fasiliteter på First Hotel Marin består av treningsrom, badstue, restaurant og bar.

 

Radisson Blu Royal Hotel

Radisson Blu Royal er et moderne og elegant 4-stjerners hotell som ligger sentralt i Bergen, nærmere bestemt på den velkjente og populære Bryggen. Bryggen i Bergen er en av Norges mest populære turistattraksjoner, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I hotellets nærområde kan man gjenoppleve byens fortid, og i de trange smugene finner man flere unike spesialbutikker og gallerier.

Radisson Blu Royal Hotel har totalt 342 nyrenoverte rom og suiter. Alle gjesteværelser er utstyrt med TV, air-condition, minibar, eget bad, sittegruppe, minibar samt trådløs internett-forbindelse.

Fasiliteter på stedet består av 2 restauranter, bar, nattklubb, treningssenter, tyrkisk dampbad, badstue og solarium. Hotellet har også døgnåpen resepsjon samt 24 t. rom-service. I hotellbygningen finnes møte-/konferanserom for opptil 1200 personer.

For mer info: http://www.radissonblu.no/royalhotell-bergen

 

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret er et 5-stjerners luksushotell som åpnet i 2006, og holder til i en ærverdig bygning fra 1920-tallet. Hotellet befinner seg svært sentralt – nærmere bestemt midt på Bryggen i Bergen. Herfra har man flott utsikt over havnen. Like ved hotellet ligger Bryggen Museum, og det er kort avstand til shoppingsstrøk, utelivssteder og severdigheter. En kort spasertur unna ligger Rosenkrantztårnet og Håkonshallen.

Gjesterommene på Hotel Havnekontoret er moderne og komfortable, og har enten utsikt til en fredelig bakgård eller til byen. Alle rom har TV, skrivebord, dvd-spiller, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret tilbyr en rekke fasiliteter for sine gjester – deriblant bar/salong, treningssenter, badstue, møterom samt tilgjengelig parkeringsplass. Det serveres gratis frokost og kveldsmat på hotellet.

For mer info: https://www.nordicchoicehotels.no/clarion-collection/clarion-collection-hotel-havnekontoret/

 

Video om Bergen