Freys Hotel

freys-hotellFreys Hotel er et passe stort hotell i sentrum av Stockholm, som ikke er tilknyttet av en kjede men som driftes av mennesker med lokale interesser. Det er et varmt og koselig hotell som passer utmerket for den som vil ha en avslappende atmosfære mellom slagene i den svenske hovedstaden, og kanskje vil nyte utsikten over byen fra rommets balkonger.

Om hotellet

Med 124 rom av varierende standard, er Freys Hotel et medium stort sentrumshotell. Rommene varierer fra vanlige enkeltrom til såkalte superior-rom, og hele veien til de største suitene. Prisene ligger fra tett under tusenlappen til det tredobbelte. Rommene holder fortrinnsvis enkel standard hva interiør og innredning angår, uten at det føles verken billig eller eksklusivt. Alle rommene har dessuten tilgang til trådløst internett, hårføner, minibar, tv samt kaffe eller te.

Freys Hotel ligger i det man kaller hjertet av Stockholm. I samme gate som hotellet ligger nemlig både restauranter, utesteder og shoppingmuligheter, samt flere av de turistattraksjonene og severdighetene som den svenske hovedstaden har å by på. En spasertur på omkring 10 minutter tar deg til gamlebyen, og når du er klar for hjemreise kommer Arlanda-ekspressen og plukker deg opp. Turen tar kun 20 minutter til flyplassen.

Servicetilbud og fasiliteter

Hotellet har en egen restaurant, som går under navnet Belgobaren. Her serveres samtlige av dagens måltider, og menyen baserer seg i stor grad på á la carte fra flere av verdens største kjøkken. Når kvelden nærmer seg kan man ta turen i den stilfulle hotellbaren, som blant annet har over 300 forskjellige typer belgisk øl. Vi må også nevne at det er mulig å ta frokosten på rommet.

Hotellet disponerer også et par møterom som kan bestilles for bedrifter. Freys Hotel kjører også kampanjer etter årstiden, som betyr at man kan bestille «påskepakker» eller «julepakker» der man kan få rabatt på oppholdet, eller kanskje et lite arrangement i form av underholdning nnbakt i prisen.