Hotell i Trondheim

hotell i trondheimLeter du etter billig og bra hotell i Trondheim? Enten man ønsker å bo i Trondheim sentrum eller ved flyplassen, kan man finne mange hoteller i forskjellige prisklasser.

Trondheim er kjent for å ha lavere hotellpriser enn i andre norske storbyer, og i tillegg kan man periodevis få gunstige rabatter som f.eks. i helger.

Ønsker man å bo billigst mulig, bør man lete etter bed & breakfast, vandrerhjem eller hostel. Går man litt opp i pris, finner man et godt utvalg av mellomklassehoteller, og er man villig til å betale noen hundrelapper ekstra, kan man man bestille overnatting i elegante og moderne forretningshotell eller luksushotell – som også har en rekke fasiliteter.

Flere hoteller i Trondheim tilhører en bestemt kjede – deriblant Radisson, Scandic, Comfort Inn, Thon, Clarion, Best Western og Quality Inn.

Et berømt hotell i Trondheim er Britannia Hotel, som åpnet i 1897 og har hele 4 restauranter på stedet. Andre kjente hoteller i byen er Rica Nidelven Hotel, Radisson Blu Royal Garden, Scandic Solsiden, Rica Bakklandet Hotel og Clarion Hotel & Congress Trondheim. Sistnevnte åpnet i 2012 og har Skybar i øverste etasje med flott utsikt over byen.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

City Living Schøller Hotel

City Living Schøller er et 3-stjerners hotell som tilbyr overnatting i både gjesterom og leiligheter. Hotellet ligger sentralt i Trondheim – bare noen få skritt unna shoppinggater, severdigheter og utelivsområder. City Living åpnet i 1990, og holder til i et restaurert bygg fra 1880-tallet. I samme bygning ligger en skobutikk og en sushi-restaurant, og rett over gaten ligger Stiftgården. Nidarosdomen ligger noen få kvartaler unna.

City Living Schøller Hotel har 50 rom og leiligheter. De fleste leilighetene går over 2 plan, og har fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeoven, kaffe-/tekoker, sittegruppe og separat soverom.

Alle rom er lyse og komfortable, og har skrivebord, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad.

Hotellet er beregnet for selvhusholdning og tilbyr ikke frokostservering. Det finnes en rekke caféer og restauranter i nærområdet, og avstanden til nærmeste dagligvarebutikk er kun 50 meter.

For mer info: http://www.cityliving.no/no/trondheim-hotell-rom-og-leiligheter

 

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel er et moderne og sentralt 4-stjerners hotell med særegen arkitektur. Hotellbygningen er oppført i moderne bryggestil, og har vakker fasade i glass. Radisson Blu Royal Garden Hotel har flott beliggenhet ved Nidelven, og vegg i vegg finner man konsertsalen “Olavshallen”. Fra hotellet er det 7 minutters gange til Solsiden kjøpesenter samt til byens mest populære utelivsområde. Det er også kun 10 minutters gange til Nidarosdomen.

Hotellet har 298 rom og suiter. Alle gjesterom er moderne innredet, og utstyrt med gratis trådløs internett-forbindelse, TV, minibar samt eget bad med hårføner.

Radisson Blu Royal Garden Hotel tilbyr frokostservering, og har dessuten restaurant og bar på stedet. Andre fasiliteter består av treningssenter, badstue, rom-service samt konferanserom for opptil 650 personer.

For mer info: http://www.radissonblu.no/hotell-trondheim

Comfort Hotel Trondheim

Comfort Hotel Trondheim er et elegant 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Trondheim. Herfra har man kort vei til shopping, uteliv og severdigheter. Både hotellrommene og fellesarealene er innredet med stilfull design, og i lobbyen kan gjestene forsyne seg av gratis kaffe og te hele døgnet.

Ikke langt unna ligger Vitenskapsmuseet og Stiftsgården, og det er 10 minutters gange til Nidarosdomen.

Hotellet har 195 rom, og man kan velge mellom Standard eller Familierom. Alle gjesteværelser er utstyrt med TV, skrivebord, bad med hårføner og gratis trådløs internett-forbindelse. Frokost er inkludert i romprisen.

Comfort Hotel Trondheim tilbyr fasiliteter som døgnåpen resepsjon og lobbyshop, restaurant, bar, kaffebar, vaskeri-tjeneste samt møterom for opptil 14 deltakere.

Rica Nidelven Hotel

Rica Nidelven er et stort og moderne 5-stjerners luksushotell med flott beliggenhet i Havnegata ved Nidelven. Hotellet befinner seg 1 km nord for sentrum og 1,1 km nord for Nidarosdomen. Det er gangbro fra Rica Nidelven Hotel til byens mest populære utelivsstrøk på Solsiden.

Rica Nidelven Hotel har totalt 343 rom og suiter. Alle gjesterom har minibar, air-conditon, TV, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner. Enkelte rom har flott elveutsikt, og suitene har i tillegg balkong. Frokost er inkludert i romprisen.

Rica Nidelven Hotel er utsmykket med kunst fra lokale kunstnere – og har eget kunstgalleri. I tillegg finnes fasiliteter som restaurant og bar, treningssenter, badstue, rom-service, døgnåpen resepsjon samt møte-/konferanserom for opptil 650 personer.